Vízadagoló irodai használatra

Mit érdemes tudni a vízadagolók irodai használatáról

A vízadagoló kényelmes és környezetbarát módja az irodai dolgozók ivóvízzel való ellátásának.
Az adagoló elhelyezhető pihenőhelyiségben vagy más közös helyiségben és a dolgozók bármikor tölthetnek maguknak hideg, frissítő vizet, amikor szükségük van rá. Egyes adagolók forró vizet is kínálnak, így tökéletesek a tea szerelmeseinek.

Irodai well-being

A pandémia és a bezártság enyhülésével a munkáltatóknak kiemelten fontossá vált, hogy a munkatársaik kényelmes, otthonos, egészséges környezetben töltsék a munkaidejüket, visszacsábítva így őket az általánossá vált home office-ból. Egyre több cég kiemelt hangsúlyt fektet az irodai well-beingre, a munka és magánélet egyensúlyára, a dolgozóbarát munkakörnyezetre. Szervezetünk hidratálása csodákat tesz az immunrendszerünkkel és az általános egészségi állapotunkkal. Egy vízadagoló irodában való elhelyezése alkalmat nyújt a munkatársaknak, hogy felálljanak az asztaluktól, kinyújtózzanak, a víz ugyanakkor segítség lehet a stressz miatti fejfájás enyhítésére, javítja az emésztést, a keringést, segít a betegségek megelőzésében.
Erről bővebben itt: bibowater.co.uk

Remek választás irodába

Ballonos vagy hálózat vízautomata remek választás az irodába, számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek ideálissá teszik az irodai környezetben való használatra. Először is, az adagolónak van egy nagy víztartálya, amely akár néhány liter vizet is képes tárolni. Ez azt jelenti, hogy az alkalmazottak megtölthetik vizes palackjaikat vagy csészéiket anélkül, hogy gyakran újra kellene tölteniük a tartályt. Másodszor, az adagoló beépített szűrővel rendelkezik, amely eltávolítja a klórt és egyéb szennyeződéseket a vízből. Ez biztosítja, hogy az alkalmazottak tiszta, egészséges vizet igyanak. Harmadszor, az adagolóban van egy melegvíz-opció, amellyel az alkalmazottak felmelegíthetik italaikat vagy leveseiket. Végül a legtöbb adagoló Energy Star tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy használat közben minimális energiát fogyaszt.

Hol helyezzük el a vízadagolót?

Az irodai vízautomata mellett a munkatársak könnyedén beszélgethetnek egymással, ami jót tesz a cégen belüli együttműködésnek és csapatszellemnek. A vízadagoló kerülhet a recepcióra, ami más munkatársakkal, ügyfelekkel való találkozási pont. A készülék kerülhet a konyhába is. Mivel a víz létfontosságú a folyamatos hidratáltsághoz, itt  mindenki számára könnyen elérhetlő. Fontos, hogy a vízadagolót nem szabad közvetlen napfénynek kitenni, mert az felmelegítheti a vizet. Az utántöltő ballonokat is napfénytől védett helyen kell tartani, mert a napfény megváltoztathatja a víz ízét, bezöldítheti azt, így a víz elveszti gusztusosságát. Bármelyik helyiségbe is helyezi a készüléket, ideális azt a fal mellé telepíteni, így nem lesz útban és senki nem botlik meg a kábelekben, egyben a fal közelsége megvédi a készüléket a véletlen ütésektől, sérülésektől.
Forrás: thewatercoolercompany.com

Mindig elérhető a víz

A ballonos vagy hálózati vízautomata nagyszerű módja annak, hogy friss, hideg víz legyen kéznél iváshoz és az irodai konyhában való használatra. Amikor mérlegeli, hogy melyik vízadagolót vásárolja meg vagy bérelje ki, érdemes átgondolnia az iroda méretét és munkatársainak létszámát. Egyes vízadagolók csak 1-2 liter vizet, míg mások akár 3-4 litert is tárolhatnak.
Ha olyan vízadagolót keres, amely sok vizet képes tárolni, feltétlenül nézze meg a kereskedelmi méretű egységeket. Ezek az adagolók akár 20 liter vizet is képesek egyszerre tárolni!

Egyszerű használat

A vízadagolók kényelmes irodai kiegészítők, amelyek gyorsan hideg-, meleg- és igény esetén szénsavas vizet adnak. Használatuk is egyszerű, számos modell egy érintéssel működtethető. A legtöbb készülék melegvíz funkcióval is rendelkeznek, amely tökéletes tea vagy kávé készítéséhez. Az adagolók többféle méretben kaphatóak, ezért fontos, hogy olyat válasszon, amelyik illeszkedik az iroda méretéhez. Az készülékek modern megjelenéssel, különböző színekben is kaphatók, így könnyű kiválasztani az iroda színvilágához, stílusához leginkább illőt.

Változatos formában és méretben

Az irodai használatra szánt vízautomaták változatos formában és méretben kaphatóak, álló vagy asztali kivitelben, többféle árfekvésben, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb megoldást. A készülék költsége attól függ, hogy milyen funkciókat szeretne, és attól, hogy hordozható (ballonos) vagy telepítendő (hálózati) modellt választ, illetve a modell technikai felszereltségétől (LED-világítás, digitális kijelző stb.). Egyes modellek szűrőket is igényelnek, amelyeket rendszeresen cserélni kell. Összességében a vízautomata költséghatékony módja annak, hogy friss, hideg vizet biztosítson alkalmazottai számára az irodai környezetben, amely így mindenképpen megéri a befektetést.

Tekintse meg kínálatunkat: Ballonos vízadagolók
Kérje ingyenes tanácsadásunkat, segítünk kiválasztani az Ön irodájába leginkább megfelelő készüléket.
Az általunk forgalmazott vagy bérbe adott készülékeket fertőtlenítve szállítjuk. A vízautomata rendszeres (6 havonta elvégzendő) tisztítása, fertőtlenítése és karbantartása szintén megrendelhető cégünknél.

Scroll to Top
Call Now Button