Füredi OXION pH 9.3 ballonos ásványvíz – 19 liter

4.820 Ft

A Füredi OXION ph 9.3 ballonos ásványvíz oxigén hozzáadásával készült lúgosító ital. Többszörösen szűrt, tisztított, ionizált ivóvíz felhasználásával, adalékanyag hozzáadása nélkül készült. A magas oxigéntartalom kedvező élettani hatásai miatt elsősorban fáradt, kimerült, erős fizikai munkát végző vagy komoly szellemi megterhelésnek kitett embereknek és sportolóknak ajánlott. Mennyiségi korlátozás nélkül fogyasztható, de elalvás előtt legalább 2-4 órán belül oxigénes vizet lehetőleg ne igyunk, mert élénkítő hatása nehezítheti az elalvást.

Oxigéntartalom a palack megnyitásakor legalább 40 mg/l.

  • Összes oldott ásványianyag tartalma: 238 mg/l
  • Nátrium: 79,6 mg/l
  • Kálcium: 10,6 mg/l
  • Magnézium: 6,9 mg/l
  • Kálium: 1,29 mg/l
  • Hidrogénkarbonát: 74 mg/l

A víz ára a ballon árát nem tartalmazza.

Ballonos víz vásárlása esetén csere-ballon szükséges, ennek hiányában ballon-betéti díjat számolunk fel, amely 3.000,- Ft + áfa / ballon.

Leírás

Füredi lúgos víz

A Füredi OXION pH 9.3 ballonos ásványvíz tulajdonságai alapvetően megegyeznek a FÜREDI ION pH 9.3 ásványvízével, de lényeges eltérés az, hogy a termék legalább 40 mg/l oxigént tartalmaz a palack első megnyitásakor. A magas oxigéntartalom kedvező élettani hatásai miatt a Füredi OXION pH 9.3 termék elsősorban fáradt, kimerült, erős fizikai munkát végző, vagy komoly szellemi megterhelésnek kitett embereknek és sportolóknak ajánlott.
Az elfogyasztott oxigén-dús vízből a molekuláris oxigén a száj, a gyomor- és bél-nyálkahártyán keresztül felszívódva, a vérárammal jut a szövetekbe, izmokba, valamint a létfontosságú szervekbe.
Mennyiségi korlátozás nélkül fogyasztható, de elalvás előtt legalább 2-4 órán belül lehetőleg ne igyunk oxigénes vizet, mert az élénkítő hatása személyes érzékenységtől függően nehezítheti az elalvást!

Scroll to Top
Call Now Button