Füredi ION pH 9.3 ballonos ásványvíz – 19 liter

4.660 Ft

A Füredi ION pH 9.3 ballonos ásványvíz adalékanyag hozzáadása nélkül, elektromos eljárással lúgosított, többszörösen szűrt, tisztított, ionizált, magnetizált, Grander-kezelt ivóvíz felhasználásával készült, alacsony ásványi anyag tartalmú ital, tiszta, selymes, kellemes ízzel. A​ pH9,3-as lúgosító víz oxigéntartalma 3-5-ször magasabb a hagyományos csapvízénél, így nagy mennyiségű oxigénnel látja el a szervezetet. A pH9,3-as ionizált lúgos vízből is ajánlott naponta 1-1,5 litert fogyasztani, mivel az igazolt szervezetlúgosító hatását legalább ilyen mértékű fogyasztás mellett fejti ki. Remekül támogatja a sav-bázis egyensúlyunk normalizálódását és javítja közérzetünket. Gyomorsav hiány esetén nem ajánlott.

  • Összes oldott ásványianyag tartalma: 238 mg/l
  • Nátrium: 79,6 mg/l
  • Kálcium: 10,6 mg/l
  • Magnézium: 6,9 mg/l
  • Kálium: 1,29 mg/l
  • Hidrogénkarbonát: 74 mg/l

A víz ára a ballon árát nem tartalmazza .

Ballonos víz vásárlása esetén csere-ballon szükséges, ennek hiányában ballon-betéti díjat számolunk fel, amely 3.000,- Ft + áfa / ballon.

Leírás

Füredi lúgos víz

A Füredi ION pH 9.3 ballonos ásványvíz adalékanyagot nem tartalmaz, a lúgosítás elektromos eljárással történik.
A gyártási technológia a víz ionizálásával és az egyéb alkalmazott kezelésekkel nemcsak lúgos kémhatású vizet biztosít, hanem ionizálja a jótékony ásványi anyagokat, extra oxigénmolekulákat köt meg és a szervezetben könnyen felszívódó, csökkentett klaszterméretű, rendezett vízmolekulákat eredményez.
A lúgosító víz oxigéntartalma 3-5-ször magasabb a hagyományos csapvízénél, így nagy mennyiségű oxigénnel látja el szervezetünket. Kedvező hatását bizonyítják a klinikai tapasztalatok és a fogyasztói visszajelzések.
A Füredi ION pH 9.3 ballonos ásványvíz sejtszintű szervezetlúgosító hatását a Magyar Élelmiszer és Táplálkozástudományi Kutató Zrt. vizsgálatai is igazolták.

Scroll to Top
Call Now Button