Ballonos ásványvíz és lúgos ivóvíz házhozszállítása, ballonos és hálózati vízadagolók, szódagépek értékesítése, bérlése otthonra, intézményekbe, irodákba, munkaterületekre, rendezvényekre Budapesten és környékén.

Egészség

A rendszeres vízfogyasztás javítja az egészségét!

A napi folyadékbevitel alapvető emberi szükséglet!

A víz az emberi test alapvető összetevője. A szakértők szerint egy átlagember napi 2-2,5 liter folyadékot kell, hogy fogyasszon. A víz szabályozza a test hőmérsékletét a párolgáson és az izzadáson keresztül. Az emberi testben csökkenti a mozgó felületek közötti súrlódást. Ha szervezetünk folyadékhiányos állapotba kerül, annak könnyedén kellemetlen és káros fizikai tünetei lehetnek. Például fáradékonyság, vagy akár szédülés, fejfájás és izomgörcs is felléphet. Már 2%-os folyadékvesztés esetén is csökken a fizikai és a szellemi teljesítőképesség, fejfájás és koncentráció zavar léphet fel.

Napi szükséges folyadékbevitel

Testünk tömegének 65-70%-a víz. Csecsemőknél és kisgyermekeknél még ennél is nagyobb ez az arány. Egy egészséges szervezetnek naponta 2-2,5 liter vízre van szüksége. A szervezetünket át kell állítani erre a folyadékbevitelre, amely néhány hetet is igénybe vehet.

Sportolás, testmozgás közben még több folyadékra van szükségünk. Nagyon fontos, hogy tiszta, lehetőleg természetes forrásból származó vízzel pótoljuk az elvesztett folyadékot. Gyermek és idősebb korban, legyengült szervezet, illetve megbetegedés esetén különösen nagy figyelmet kell fordítani a megfelelő vízfogyasztásra.

Jó közérzet és teljesítőképesség

Az elfogyasztott víz körbejárja az egész szervezetet, az emésztőrendszerből felszívódik a vérbe, majd az egész szervezetben szétáramlik, leadja a benne oldott anyagokat. Az oldott anyagok révén ekkor érvényesül az ásványvizek hatása. A szervezeten belüli körforgása során a víz az anyagcseretermékeket is felveszi és tovább viszi, méregtelenítve ezzel a szervezetet, segíti a nyirokrendszert a szennyeződések közömbösítésében. Szervezetünknek szüksége van megfelelő vízpótlásra.

  • Ne helyettesítse a vizet más folyadékkal.
  • Mindig a legtisztább vizet válassza! A ballonos természetes ásványvíz ideális választás erre.
  • A víz jéghideg fogyasztása nem ajánlott! A legjobb az, ha a víz hőmérséklete a test hőmérsékletével közel azonos, mert a test így tudja azt a legkönnyebben feldolgozni.
  • Ne az étkezések alatt, hanem az étkezések között fogyasszon vizet. Ez csökkenti az éhség érzetet és lassítja a gyomor kiürülését. Ajánlott az étkezés után legalább egy órát, étkezés előtt pedig fél órát várni a víz elfogyasztásával.

A rendszeres vízfogyasztás segít egészségesnek maradni!

A rendszeres folyadékbevitel jó hatással van koncentrációra, energiával tölt fel, segíti a fogyást, fokozza az anyagcserét, csökkenti az éhségérzetet, biztosítja a megfelelő vérnyomást. Az ideális mennyiségű víz (napi 2-2,5 liter) hidratálja bőrünket és az egész testünket. Megfelelő vízfogyasztás mellett lassulnak az öregedési folyamatok, nem tudnak lerakódni a salakanyagok a szervezetben, jó hatással van a fizikai és szellemi teljesítőképességre.

Ballonos ásványvíz és lúgos ivóvíz házhozszállítása, ballonos és hálózati vízadagolók, szódagépek értékesítése, bérlése otthonra, intézményekbe, irodákba, munkaterületekre, rendezvényekre Budapesten és környékén.